logo

Friday, 27 July 2018 18:32

27.07.2018, П'ЯТНИЦЯ — НОВИНИ ДНЯ

Helgi Sharp, Facebook, 27.07.2018 

 

"Хресна хода" Московського Патріархату в Києві: порушень у столиці не зафіксували. Правоохоронці спрацювали на «5». Провокації гасили ще в зародку. Через годину про цей захід уже всі забули, і тільки «Інтер» продовжує надуватися скріпами, наполягаючи на тому, що московські віряни – люди набожні: перед тим, як когось сокирою зарубати, обов'язково перехрестяться. Журналіст телеканалу "Прямий" зафіксував на відео, як учасникам сьогоднішньої "ходи" біля станції метро роздавали по ₴200. Поліція звітує, що в заході взяло участь біля 15,000 осіб


МВФ схвалив план української влади з утворення Антикорупційного суду, що наблизило країну до отримання нового траншу у $1,900,000,000. Навіщо нам транш? Наступного року Україні виплачувати $7,000,000,000 боргу, накопиченого у часи Тимошенко і Януковича.


Інна Богословська заявила, що йде в президенти. Повністю підтримую! Що більше фріків відтягнуть голоси у Тимошенко-Гриценко-Ляшко (це їхнє електоральне поле), то простіше буде основному кандидату.

США звинуватили Московію в економічному кібершпигунстві. Трамп вже не хоче зустрічатися з Путіним цього року у Вашингтоні, а Конгрес підтримав виділення $250,000,000 допомоги Україні у сфері безпеки.

Гра США у кішки-мишки з Путіном завершилася традиційно – мишку знову загнали в нірку. Залишилося лише надійніше цю нірку замурувати. А позаяк «нірка» займає 1/8 суші, процес цей буде доволі трудомістким. Але ж ми не шукаємо простих шляхів? 

 

Майк Коен, екс-адвокат Трампа готовий дати свідчення проти чинного президента спецпрокурору Мюллеру. Відчуваю, що в нірку заганяють не лише Путіна, але й і самого Трампа... 

 

Згадав анекдот: Семен учора купив у селі самогон, напився та кричав: «Ви всі сволота і єретики». Ну, звичайно, його побили. А сьогодні він заявляє: «Ви мене неправильно зрозуміли, я кричав: «Ви не всі сволота і єретики». Побили вдруге.

США переправляють до Европи літаки п'ятого покоління, а ВМС ЗСУ спільно з кораблями груп НАТО у Чорному морі провели тренування типу PASSEX. Днями у НАТО натякнули, що не будуть миритися з блокадою Азову з боку Московії. Гадаю, що нинішні тренування вкладаються в канву майбутніх дій у цьому напрямі.

Еліна Світоліна відмовилася брати участь у турнірі в Московії. Дуже люблю цю спортсменку і поважаю її вибір. Але не треба штовхати такого роду людей у політику. Залишимо цісарю уісареве. Бо найправильніший, хоч і повільний, спосіб убивства держави — це обирати спортсменів, співаків й акторів законодавцями і, не приведи Боже, президентами.

*
Сьогодні День системного адміністратора. З цього приводу маленька історія:

Зі слів менеджера:
Не вмикається комп'ютер – кличу адміна. Адмін приходить, протягує руки до неба, щось бормочить, повертає моє крісло 10 разів навколо своєї осі, копає комп'ютер – той починає працювати. Іде лаючись.

Зі слів сисадміна:
Приходжу до юзера – цей див(муд)ак так крутився на кріслі, що в нього шнур живлення на ніжку намотався. Лаюсь про себе, розплутую, пхаю комп під стіл, вмикаю і йду.


Але нам своє робити… Шануймося! 

 

Переклад українською — Петро Козак

Схоже в даній категорії: « PREVIOUS Статті NEXT »

100 LATEST ARTICLES

AUTHORS & RESOURCES

Archive of articles