logo

Среда, 31 мая 2017 08:31

ОЛЕГ ПОНОМАР: СЕРЕДА, 31.05.17

Олег Пономар, Facebook, 31.05.2017 


Доброго ранку, друзі. Середа, останній день чудової весни 2017-го. Найважливіше: 

 

Сенат Нідерландів ухвалив Асоціацію України з Євросоюзом. Вітаю всіх! Формально ратифікація завершиться в липні, але в цьому вже немає жодних сумнівів. Тепер Україні точно доведеться гармонізувати з ЄС тисячі законів у всіх царинах — у політикі, в економіці, у соціальних стандартах. І ці закони потрібні не Євросоюзу — вони потрібні Україні та українцям. 

 

МЗС сусідньої країни рве і мече — в Москві дуже переймаються за бідний народ Нідерландів, який так цинічно й підступно обманули політики й депутати, бо проігнорували результати референдуму. Москва ніяк не може зрозуміти, що прийшов історичний час, коли Україна пішла на Захід, до своєї сім'ї і ніщо не може цьому завадити. Навпаки, чим сильніше Москва чіпляється за Україну — тим настирливіше і швидше Україна йде. Москві треба просто змиритись — це історичний вибір України, це об'єктивний історичний процес. Потяг пішов. 

 

Це дуже добре видно з того, що вчудив їхній президент, який назвав киянку–королеву Франції росіянкою. Це спричинило зворотній ефект. Тепер навіть ті українці, які до цього не задумувались над цим історичним фактом (про киянку–королеву), починають цікавитись історією. І це не на користь Москві, бо всі українці дізнаються, що всю історію сусідів просто поцуплено в нас. Тому порада Москві — просто забудьте про нас, для свого ж блага. 

 

Про "Військового Тигра". Завершилась сесія ПА НАТО в Тбілісі. Раса Юкнявічене, віце-президент ПА НАТО, звернулась до української делегації: "Ми чітко усвідомлюємо, що захист наших країн починається з України. Ми за це вам дуже вдячні". 

 

Прокуратура Автономної Республіки Крим за матеріалами СБУ відкрила кримінальне провадження за фактом розв'язання посадовими особами сусідньої держави та кримськими чиновниками гібридної війни проти України. 

 

Державний концерн «Укроборонпром» може отримати дозвіл на участь у тендері щодо постачання товарів та послуг для країн-членів і партнерів НАТО. 

 

Про "Вітрину". НБУ зрову послабив валютне регулювання та скасував обмеження на переказ коштів закордон громадянами. 

 

Україна має шанс піднятися на 10 позицій у рейтинґу Doing Business, який опублікують восени. 

 

Дуже дякую за ваші відгуки, за підтримку та добрі слова. Хорошого всім дня. 

 

PS. Рівно рік тому проект «Ponomario» почав допомагати нашій Армії. За цей час переказано ₴35.000. Дякую всім, хто з нами.

 

Другие материалы в этой категории: « K2_MORE_PREV Статті K2_MORE_NEX »

100 LATEST ARTICLES

AUTHORS & RESOURCES

Archive of articles