logo

Пятница, 07 апреля 2017 11:38

ОЛЕГ ПОНОМАР: П'ЯТНИЦЯ. 07.04.17

Олег Пономар, Facebook, 07.04.2017 

 

Доброго дня, друзі. Ось і завершується наш чудовий та такий насичений тиждень. Все, що ми анонсували у понеділок, справдилось: транші МВФ та ЄС, військова угода з Канадою, голосування у Європарламенті щодо безвізу. Всупереч усім ворогам та "друзям", всім агентам впливу та корисним ідіотам всередині України, які робили те саме, що й наш ворог — Росія. Україна — це Європа! Вітаю всіх від щирого серця! Що далі? 

 

1.Голосування у Європарламенті — це головна юридична частина. Це означає, що рішення прийнято і перегляду не підлягає. Залишились три процедурні моменти: 26 квітня посли (міністри) Ради Європи схвалюють рішення Європарламенту; 15 травня президент Ради Європи Дональд Туск підписує документ; рішення відразу перекладається 23-ма мовами та друкується у Віснику Євросоюзу і набирає чинності 11 червня. Тобто вже можна буде подорожувати. 

 

2.Остаточна ратифікація Сенатом Нідерландів Асоціації Україна з ЄС. Термін: травень-червень 2017. 

 

3.НАТО. Саме так: спочатку НАТО, а потім ЄС. Це відома формула (аксіома) для всіх: вступ до ЄС після вступу до НАТО. Перед нами — Чорногорія, Боснія та Герцеґовина, Грузія. Грузія розпочне перемовини щодо вступу вже наприкінці цього року. Україна може отримати ПДЧ (план дій для членства в НАТО) у 2020-2021 роках. 

 

4.Вступ до ЄС. Термін: орієнтовно 2025 рік. 

 

Звичайно, задля виконання такого амбітного плану усім доведеться добре попрацювати та змінити країну. Вигадувати велосипед не треба — треба робити, що просить та каже Захід (ЄС, МВФ, НАТО). Вірити, працювати. Не звертати увагу на скигликів та скептиків. Ще раз вітаю всіх з поверненням України додому — туди, де її місце — у Європі. 

 

 

Пам'ятаєте, у статті #RussiaGate ми говорили про кошик "Нуньєс"? Так ось: голова комітету з розвідки Палати Представників США пан Нуньєс самоусунувся від керівництва розслідуванням втручання Росії у вибори американського президента. Це вже четверта жертва #RussiaGate — Манафорт, Флінн, Беннон, Нуньєс. Добре йдемо. 

 

Пауза через процес передачі влади Трампові завершилась — настав час діяти: США завдали ракетного удару півсотнею "томагавків" по військовій авіабазі в Сирії, з якої вилітали літаки, що застосували хімічну зброю проти людей. До речі, ця авіабаза використовується Росією як її другий аеродром у Сирії. 

 

Читачі нагадали мені про мій прогноз від 9 листопада 2015 року щодо нашого безвізу у 2017. Тоді Україна лише починала ухвалювати ті 144 закони, які нам відкривали безвіз. Тепер дивлюсь на весь той шлях, що ми пройшли, і думаю — а ми ж справді молодці! 

 

Дуже дякую всі меценатам, які підтримують мій блог. І ще раз всім дякую за стільки теплих слів. Навзаєм! Готуємось до вихідних. Чудового всім весняного дня.

Другие материалы в этой категории: « K2_MORE_PREV Статті K2_MORE_NEX »

100 LATEST ARTICLES

AUTHORS & RESOURCES

Archive of articles